Lisäkkeet neljään annokseen.
1. Huuhdo kurkut ja vetele ne juustohöylällä ohuiksi viipaleiksi.
2. kannelliseen purkkiin sokeri, etikka, korienterin siemenet ja suola.
3. Lisää purkkiin kurkkuviipaleet ja korianteri. Sulje purkin kansi ja ravistele aineksia hetki.
4. Säilytä kurkkulisäke jääkaapissa.
1. Kuori perunat ja paloittele ne. Keitä ne kypsiksi suolavedessä.
2. Kaada keitinvesi pois ja soseuta perunat survimella.
3. Lämmitä maito ja lisää se soseeseen voin, sinapin ja suolan kanssa.
1. Huuhdo omenat ja paloittele ne. Viipaloi sipulit ja käytä myös varsien parhaat osat.
2. Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon omenat ja sipulit. Pienennä lämpö, kääntele aineksia pannulla muutaman minuuttia, mutta älä ruskista niitä.
3. Lisää sitruunanmehu, suola, hunaja, chili ja silputut sipulin varret ainesten joukkoon. Kääntele vielä hetki aineksia pannulla. Tämä lisäke maistuu lämpimänä tai kylmänä.
Vastaa