Valmista kevään vihreyden kunniaksi maistuvan suloiset huikopalat!
Nämä annokset piristävät päivää ja käyvät illanistujaisten tai brunssin tarjottaviksi.
1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaisesti. Laita katkaravut kulhoon tai pakasterasiaan.
2. Sekoita maustekastikkeen kaikki ainekset ja sekoita kastike katkarapujen joukkoon. Anna katkarapujen maustua jääkaapissa 1–2 tuntia.
3. Pujottele katkaravut vartaisiin ja grillaa ne nopeasti molemmin puolin, valele maustekastiketta katkaravuille grillaamisen aikana.
1. Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki, lisää joukkoon suola ja pippuri.
2. Kuumenna öljy pannulla ja kaada puolet munaseoksesta pannulle. Tee puisella haarukkavatkaimella kahdeksikkoa seoksella, kunnes se alkaa hyytyä.
3. Lisää tortillalätty munaseoksen päälle, kypsennä pari minuuttia ja käännä koko komeus niin, että tortillalätty on alimmaisena. Kypsennä vielä pari minuuttia, näin saat lättyyn hienon pinnan.
Kumoa lätty ja kääri se rullalle. Puolita rulla. Tekemistä helpottaa, jos pannu on suurin piirtein tortillalätyn kokoinen.
4. Jatka seuraava rulla samaan tapaan. Isoon nälkään voit valmistaa jokaiselle kokonaisen munakasrullan. Nämä rullat maistuvat myös kylminä.
5. Tarjoa annokset raikkaan salaatin ja suloisten syötävien kukkien kanssa.
Vastaa