1. Paloittele perunat. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhdo ja paloittele parsakaali, käytä myös hyväkuntoinen varsi. Kuori ja viipaloi punasipuli.
2. Pilko kalafileet.
3. Kuumenna öljy ja voi pannulla ja lisää joukkoon ensin porkkanat, kääntele niitä hetki. Lisää pannulle perunat, parsakaalit ja punasipuli. Kääntele ja kypsennä aineksia pannulla noin 10 minuuttia.
4. Lisää ainesten joukkoon kalapalat ja kaikki mausteet. Purista sitruunamehu aineksille. Kääntele aineksia varovasti, etteivät kalapalat hajoa. Kypsennä pyttistä vielä kannen alla noin 5 – 10 minuuttia. Porkkanat ja parsakaalit saavat jäädä napakoiksi. Hyvä keino on kypsentää kalat toisella pannulla ja lisätä vasta lopuksi muitten ainesten joukkoon.
5. Tarkasta suola, lisää tarvittaessa, kalakastike on jo itsessään suolaista.
Vastaa