1. Valmistele ensin kasvikset. Keitä soijapapuja pakkauksen ohjeen mukaisesti. Huuhdo ja leikkaa broccoliinit pitkittäin. Huuhdo ja paloittele salaatti. Huuhdo ja viipaloi kurkku ja retiisit. Kuori ja viipaloi punasipulit ja avokadot.
2. Sekoita keskenään sitruunamehu, öljy, sokeri, suola ja ruohosipuli.
3. Laita kippoon kurkku-, retiisi, avokado- ja punasipuliviipaleet. Sekoittele kastike joukkoon.
4. Kuumenna voi pannulla ja lisää joukkoon korianterin siemenet, mustapippuri ja soijakastike. Sekoittele ja lisää kalapalat pannulle, kypsennä kalapaloja muutama minuutti molemmin puolin. Lisää pannulle broccoliinit ja kääntele myös niitä muutama minuutti.
5. Asettele lautasille tai tarjoiluvadille ensin salaatti, soijapavut ja kurkkuseos. Laita kalapalat ja broccoliinit lautasille ja kaada pannulle jäänyttä paistolientä päälle. Puolita kananmunat ja lisää ne annoksien kylkeen.
6. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile annosten kanssa.
Vastaa