1. Pese appelsiinin huolellisesti ja raasta kuori raastimen pienimmällä terällä. Sekoita kuoriraaste ja silputtu korianteri vatkaimella voin sekaan.
2. Paloittele kuhafilee parin sentin paloiksi. Leikkaa appelsiinista muutama pikkusiivu.
3. Kuumenna voi pannulla ja paista kuhapaloja molemmin puolin muutaman minuutin ajan kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Käytä appelsiinin siivut nopeasti pannulla ottamassa vähän väriä ja makua.
4. Voitele leipäviipaleet appelsiinivoilla ja nostele paistetut kuhaviipaleet päälle. Asettele vielä appelsiinisiivut leiville. Laita päälle vielä hieman kirjolohen mätiä ja pari korianterin lehteä.
5. Kaikki voi ei mene näihin leipiin, loppu voi säilyy hyvin jääkaapissa ja piristää monen monta aamu- ja eväsleipääsi.
Vastaa