1. Paloittele kuhafileet 6–8 annospalaksi. Sekoita kaurajauhoihin suola ja mustapippuri. Kierittele kuhapalat jauhoseoksessa.
2. Kuumenna pannulla voi ja öljy. Paista kuhapaloja molemmin puolin muutaman minuutin ajan kauniin ruskeiksi.
3. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori. Jätä puolet kuoriraasteesta kastikkeeseen ja ripottele puolet kuhapaloille. Purista vielä puolikkaan sitruunan mehu ennen tarjoilua kuhapaloille.
4. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
5. Viipaloi perunat ja herkkusienet.
6. Kuumenna voi ja öljy pannulla ja lisää perunaviipaleet joukkoon, kääntele niitä hetki.
7. Lisää sienet pannulle ja kääntele, paista molempiin kauniin ruskeat pinnat. Lisää suola ja mustapippuri joukkoon. Silppua rukola ja kääntele perunoitten ja sienten joukkoon enne tarjoilua
8. Tarjoile kuhafileet ja perunalisäke lämpiminä, kastike sopii sekä kuhan että perunoitten makupariksi.
Vastaa