Nämä ihanat leivät nostattavat arjen yläpuolelle ja valmistuvat nopeasti, vaikka työpäivän jälkeen tai etätöiden lomassa! Nämä leivät maistuvat myös illanistujaisten palan painikkeena.
Muistathan katsoa, että jättikatkaravun pyrstöt ovat ASC merkittyjä, eli ne ovat vastuullisesti kasvatettuja.
Jättikatkaravunpyrstöleivät
4 annosta
8 viipaletta rouheista leipää makusi mukaisesti
250 g pakastettuja, kuorittuja, kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä
kastike:
1 prk vegeranskankermaa tavallinen käy myös
1 hapan kotimainen omena raastettuna
1 rkl kapriksia
2 tl sinappia
2 tl juoksevaa hunajaa
1 tl silputtua rosmariinia
½ tl chilijauhetta
½ – 1 tl suolaa
tarjoiluun:
salaatinlehtiä, kotimainen omena, ripaus sitruunamehua
1. Sulata ravun pyrstöt pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kuivaa ne tarvittaessa talouspaperilla.
2. Kuori omena ja raasta se. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset.
3. Paahda leipäviipaleet. Asettele salaatinlehdet leiville. Jos sinulla sattuu olemaan puutarhassasi vielä krassin lehtiä, käytä myös niitä.
4. Jaa kastike leiville ja asettele ravunpyrstöt päälle. Huuhdo omena ja viipaloi se. Sipaise omenaviipaleille hieman sitruunamehua. Asettele omenaviipaleet leipien päälle. Tarjoa ja nautiskele leivät heti.
Vastaa